Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Ağustos 2012 Cuma

Rüzgarın oğlu: Milos Krasic!!



 Herkes orta sahaya transfer beklerken, bir anda Vaslui çelmesinden sonra çıktı geldi Krasic.Uefa'ya listeler bildirilmeden önce de gelebilirdi, ama gelmedi, getirilmedi.Yaşanılması beklenen Vaslui zaferinden sonraki Süper Kupa'da ve Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde forma giyebilecek.İtalya ligi gibi sert bir ligde oynamanın verdiği avantajla çok çabuk adapte olacaktır Türkiye'ye.

 Kalitesi ve tecrübesi tartışılmaz.Gerek Rusya'da, gerek İtalya'da sert futbola ve mücadeleye alışmış bir isim.Sırp olmanın verdiği soğukkanlılık ve mücadele gücü büyük artı onun için.Yeşil çimlerde hızı, bire birdeki yeteneği, şutları, mücadelesi ve fizik gücüyle etkiledi futbol severleri.Özellikle Cska'da tavan yaptı futbol olarak.Sırp olmanın verdiği avantajla soğuk Rus iklimine çok iyi ayak uydurarak Cska'nın en önemli oyuncusu konumuna geldi.

 Moskova'da geçirdiği 6 sezon içerisinde 150 resmi maça çıkıp 28 gol attı ve 23 asist yaptı.Juventus kariyeri bu kadar parlak geçmedi.Geçmemesinin nedeni Krasic değildi.Juventus'un oyun anlayışıydı.2 sezon oynadığı Juventus'da 49 maça çıkıp 10 gol attı ve 9 asist yaptı.27 yaşında olan Krasic şu ana kadar Sırbistan Milli takım formasını 43 kez terletti ve 3 gol attı.

 Sağ kanada yapılan Kuyt transferinden sonra kimsenin aklına gelmezdi Krasic.2 hafta önce Ntv Spor Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırım söyleyince Çoğu kişi hadi oradan dedi.Ama Aykut hoca Kuyt'ın forvet performansını görünce ve Dia'nın da gitmesini göz önünde bulundurarak, hep istediği Krasic'i bu sefer kadrosuna dahil etti.

 Deivid,Kazım,Mehmet Topuz gibi oyunculardan sonra böyle içe kat eden bir sağ kanat ilk defa geldi Fenerbahçe'ye.Dia'yı hiç saymıyorum zaten, Çünkü kendisini çok az gördük sağ kanatta.Stoch'a göre defansif özelliği bir tık daha fazla.4-4-2'in sağında oynar.Fakat solda Stoch olmaz, eski takım arkadaşı Caner olur.

 Aykut Hocanın elinde çok iyi ve geniş bir kadro var.Defansa muhtemel Yobo transferi olacak.Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım hep 2 oyuncu gelecek dediler.Krasic geldi, Yobo yolda.İster misiniz orta sahaya transfer yapılmasın.Orta Saha transferi Krasic'di derlerse ben şaşırmam şahsen.

                                                                Juventus 2010-2011


Juventus 2011-2012


0 yorum: