Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Nisan 2012 Cuma

Geleceğin Yıldızları & Parlamayan Yıldızlar

10- Alberto Paloschi : 22 yaşındaki golcü Milan altyapısında yetişmiş.Bonservisi Genoa'da, bu sezon Chievo'da kiralık oynuyor.Büyük potansiyeli olan Paloschi bu sezon 28 maçta 6 gol attı.
9- Nacer Barazite: 22 yaşındaki Hollandalı şuan Austria Wien takımında oynuyor ve 30 resmi maçta 19 golü bulunan Barazite Asist özelliği olan bir oyuncu Daha önce Arsenal ve Vitesse'de oynamıştı.
8- Kleber : Golcü futbolcu geçen sene Maritimo'da dikkatleri üzerine çekmişti ve bu sezon başında Falcao'nun yerine transfer edilmişti.Porto'da bu sezon 25 resmi maçta 7 golü bulunan oyuncu bu sezonu alışma sezonu olarak görüyor.
7- Jonathan Cristaldo: Metalist'in Güney Amerikalı oyuncularının başında gelen Cristaldo oyun stiliyle vatandaşı Aguero'ya benziyor.23 yaşındaki oyuncunun 34 maçta 17 golü bulunuyor.
6- Julian Schieber: Stuttgart forması giyen golcü oyuncu etkili sol ayağıyla dikkat çekiyor.Bu sezon 16 maçta 3 golü bulunuyor

5- Kevin Volland: Şuan Bundesliga 2'de 1860 Münih'de oynayan Alman oyuncunun bonservisi Hoffenheim'da. Esas mevki forvet olan Volland kanatlardada oynayabiliyor.20 yaşındaki golcü oyuncunun bu sezon Bundesliga 2'de 31 maçta 13 golü var.
4- Mbaye Niang: Fransız golcü fiziğiyle Eto'o 'yu anımsatıyor.Henüz 18 yaşında olmasına karşın League 1'de Caen formasıyla şans buluyor.Geçen sene 7 maçta 3 golü bulunan Niang'ın bu sezon 18 maçta 1 golü var.
3- Antoine Griezmann- Fransız kanat oyuncusu muhteşem sol ayağıyla dikkat çekiyor.Sociedad altyapısından yetişen oyuncucun bu sezon 31 maçta 4 golü var.
2- Thiago Neves: 27 yaşındaki sambacı 
daha önce Hamburg'dada oynamıştı.Bonservisi Al-hilal'de olan Nevesin sözleşmesi sene sonu bitiyor.Çok yetenekli bir oyuncu olan Neves orta sahada görev yapıyor.
1- Coutinho: 20 yaşındaki İnter'li orta sahada görev yapıyor.Vasco De Gama altyapısından yetişen Coutinho beklenen performansı gösteremeyince Espanyol'a kiralandı ve iyi bir sezon geçiriyor 12 maçta 4 golü bulunan Sambacı geleceğin Sneijder'i olabilir.

0 yorum: