Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 Nisan 2012 Pazar

Ligimizin "Yırtıcı" Golcüleri





10-Emir Kujovic (Kayserispor):İsveçli golcü 2 sene önce Halmstads'dan bedavaya gelmişti.Fiziğiyle Vatandaşı İbrahimovic'e benzeyen Kujovic Sol ayağıyla çektiği şutlarla dikkat çekiyor.Geçen sene 12 maçta 4 golü bulunan Kujovic'in bu sezon 18 maçta 8 golü bulunuyor.Kujovic sakar bir golcü olduğu için bazen çok komik goller kaçırabiliyor.
9-Paulo Henrique (Trabzonspor):Büyük beklentilerle transfer edilen Henrique  bu sezon bekleneni veremedi.Ligde 2 golü bulunan Henrique birçok pozisyonda ayakta kalmayı başaran bir golcü.
8-Henri  Bienvenu  (Fenerbahçe) Fenerbahçe'nin Ş.L. ön elemesinde oynadığı Young Boys maçlarıyla tanıdığımız Bienvenu dar alandaki becerileriyle göze çarpıyor.Ligde 7 kupada 4 golü olan Bienvenu Tek forvetden ziyade çift forvetde daha yararlı olan iki ayağını kullanabilen kuvvetli bir golcü.Eksik yanı ise tekniği.
7-Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor):Beşiktaşda tanıdığımız Batuhan fiziği ve kuvvetiyle dikkat çekiyor.Saha dışındaki olaylar yüzünden futbolunu geliştiremeyen Batuhan potansiyeli olan bir oyuncu.Bu sezon Eskişehirspor'da 7 golü bulunuyor. 
6-Johan Elmander (Galatasaray):Sene başında Bolton'dan bedelsiz transfer edilen Elmander attığı gollerden ziyade ettiği mücadeleyle göze çarpıyor.İsveç milli takımı kadrosundada bulunan Elmander'in bu sezon 12 golü bulunuyor.İstatiklerde ise takımının en çok koşan oyuncularının başında geliyor.
5-Mehmet Yıldız (Karabükspor):Sivasspor'un 2. olduğu sene tavan yapan Mehmet milli takıma kadar yükseldi.Şuan Karabükte oynayan Mehmet mücadelesi ve kuvvetiyle ön plana çıkıyor.Devre arası geldiği Karabüksporu attığı 6 golle ligde tutmayı başardı.
4-Ekigho Ehiosun (Samsunspor):Nijerya'nın Warri Wolves takımından gelen Ekigho hızı,kuvveti ve çabukluğuyla dikkat çekiyor.Attığı 9 golle Samsunun ligden düşmesine engel olamayan Ekigho tam bir kontra-atak oyuncusu.
3-Herve Tum (Gençlerbirliği): 33 yaşında olmasına rağmen Gençlerbirliği'nde attığı gollerle göz dolduran Tum hava toplarındaki hakimiyetiyle öne çıkıyor.Bu sezon takımına 15 golle katkı sağladı.
2-Micheal Eneramo (Sivasspor):Afrika'nın önde gelen kulüplerinden olan ES Tunis'den gelen Eneramo,Bu sezon Sivas'ın gol yükünü çeken isim.Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Eneramo'nun 11 golü bulunuyor.
1-Pierre Webo (İstanbul B.B.):Sene başında Mallorca'dan transfer edilen Webo 9 sene La Liga'da oynamış tecrübeli bir golcü.Hızı,kuvveti ve son vuruşlarıyla öne çıkan Webo Kamerun milli takımındada forma giyiyor.30 yaşındaki Webo'nun bu sezon 13 golü bulunuyor.

0 yorum: