Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Mayıs 2012 Çarşamba

İspanya'nın minik devleri kapışıyor..

 Son 4'e kalan 3 İspanyol takımından 2'si bugün Kupa için Bükreş'te kapışacak.Bir tarafta Simeone Diğer yanda eski hocası Bielsa.



 Kadrolara baktığımızda Atletico Madrid ağır basıyor fakat Bilbao'dada çok önemli isimler var bunların arasında Fernando Llorente,İker Muniaın ve Javi Martinez var.Atletico Madrid'de Kaleden başlayarak takıma bakarsak en önemli oyuncunun Falcao olduğunu ve onu Arda,Adrian ve Diego üçlüsünün beslediği bir takım.Orta sahanın yükünü Kaptan Gabi çekiyor,Gabi'nin yanında Mario Suarez gibi bir Defansif orta saha oynuyor.Sol bekte Filipe,sağbekte Juanfran stoperde Godin ve kalede 19'luk Courtois Göze çarpan halkalar.Diziliş olarak 4-2-3-1 olarak sahaya çıkıyor Madrid.
 Bilbao ise 3-4-3 gibi bir dizilişle sahaya çıkıcak büyük ihtimalle.Önemli halkalar ise Amorebita,J. Martinez,Muniaın,Llorente ve Ander Herrera.
  Ligdeki sıralamaya baktığımız da Madrid 5. Bilbao ise 10. sırada ve son haftalar da Madrid daha formda gözüküyor.Ama takımın başında kurt bir hoca elinde ise kısıtlı ama yetenekli ve genç bir kadro var.
 Bizi müthiş bir maç bekliyor.


0 yorum: