Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Mayıs 2012 Cumartesi

Şampiyonlar Ligi'nde Finale Doğru

 İki takıma da baktığımızda  geçen sene ikisininde Liglerinde şampiyon olamadıklarını hatta bu sezon Münih'in 2. Chelsea'nin ise 6. bitirdiğini görüyoruz.İki senedir Liglerinde şampiyon olamamalarına rağmen bu takımların finale çıkması büyük başarı.
 Bugün ev sahibi olan Bayern Münih favori gözüksede karşılarında başarıya aç,daha önce iki kere finalde kaybetmiş bir takım var.Chelsea Bayern Münih'e göre daha kötü yönetilen bir takım.Para babası Abramovic'in aç gözlülüğü yüzünden ligi 6. sırada bitirdiler ve bu güne kadar yapılan kötü transferler,kovulan hocalara baktığımızda bu işlerin paradan ziyade akılla olacağını görüyoruz.

 Bir tarafta Jupp Heynckes diğer tarafta Roberto Di Matteo.Kariyer olarak ve Tecrübe olarak baktığımızda Heynckes ağır basıyor.Daha önce bu kupayı 98 yılında Real Madrid'le kazanmıştı Heynckes.Eğer bugün de kazanırsa Şampiyonlar ligini iki farklı takımla kazanan Mourinho ve Van Gaal'in ardından 3. kişi olacak.
 Di Matteo'ye baktığımızda fazla deneyimi ve tecrübesi olmamasına rağmen akıllı hamleler yaparak takımı toparladı ve büyük sürpriz yaparak Barça'yı eleyip Münih'in yolunu tuttu.Drogba ve Lampard gibi isimleri takıma tekrar kazandırması çok önemliydi.

 Kadrolara ve eksiklere baktığımızda hemen hemen eşit gözüküyor.Bayern Münih'te sarı kart cezalıları David Alaba, Holger Badstuber ve Luiz Gustova bu önemli karşılaşmada takımları adına mücadele edemeyecek.
İngiliz ekibi Chelsea'de ise Barcelona ile yapılan yarı final rövanş maçında kırmızı kart gören John Terry ile sarı kart cezalıları Branislav Ivanovic, Ramires ve Raul Meireles Allianz Arena'ya çıkamayacak.Eksikler iki takımında savunmasında diyebiliriz gollü bir maç olabilir.

 Kaleci olarak iki takımda çok şanslı.Neuer ve Cech şuan dünyada ilk 10'da diyebiliriz.Bayern Münih defansındaki en büyük sorun Contento olarak gözüküyor.Buna yaşlı Tymoschuk'da ekleyebiliriz.Chelsea'de Terry ve Ramires'in yeri dolabilirse kupayı alır.Ama kapanıp beklerse Bayern münih'in muhteşem 4'lüsü cezayı keser.Orta sahada Bayern Münih ağır basıyor.Sweinsteiger ve Kroos ikilisi çok iyi işler yapıyor.Diğer yanda Essien ve Mikel'in oynaması bekleniyor.Hücum hattında Müller-Robben-Ribery-Gomez 4 'lüsüne karşılık Mata-Kalou-Lampard-Drogba 4'lüsü var.Burda da Münih ağır bassada Drogba ve Mata her an herşeyi yapabilirler.Hak edenin kazanması dileğiyle..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Attгactive poгtіon of contеnt.
I јust stumbled upοn your sitе and in aсcеssion capital to
say that I get аctuallу enjoyеd account your blog рosts.

Anуway I'll be subscribing on your augment and even I fulfillment you get entry to constantly quickly.

Here is my site: SEOPressor

Adsız dedi ki...

This ρаge ԁefinitely has all of the informatіon I ωаntеd about thіs subϳeсt and
ԁidn't know who to ask.

Have a look at my web-site - SEOPressor V5 review