Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Mayıs 2012 Perşembe

Şampiyon Real Madrid!!

  
  Kral kupasında Barcelona'ya elendikten sonra elinde Lig ve Şampiyonlar ligi kalan Madrid ekibi penaltılarla Bayern Münih'ede elendikten sonra bitime iki hafta kala Athletic Bilbao'yu yenerek şampiyonluğu garantiledi ve 32. şampiyonluğuna ulaştı.Bu takım 2. senesini geçiren Mourinho'nun eseriydi.Bu başarıya golleriyle Ronaldo,Benzema ve Higuain, asistleriyle Mesut,Kaka ve Xabi Alonso büyük katkı sağladı.Kalede efsane kaleci Casillas,defansta Ramos,Marcelo ve Pepe iyi iş çıkardılar.Şuan 94 puanı olan madrid son 2 maçını kazanması halinde ligi 100 puanla bitirecek.Ronaldo'nun 44 golü bulunuyor diğer yandan Benzema ise La Liga tarihinde en golcü Fransız oldu.
 Mourinho Şampiyonlukta sonra "Portekiz,İtalya ve İngiltere'de şampiyonluklar yaşadım ama hiçbiri bu kadar zor olmamıştı" diyerek rakipleri Barcelona'nında hakkını veriyordu.
 Türk asıllı oyuncumuz Mesut'un bir "pas sanatçısı" na dönüşmesi, Ronaldo ve Benzama'yla harika uyumları şampiyonluğun sinyallerini veriyordu.Sağbekten Stopere geçiş yapan ve Pepe'yle müthiş bir ikili olan Sergio Ramos diyorki;  "Cibeles meydanında şampiyonluk kupasını kaldırmak için sabırsızlanıyorum. Bu sefer kupayı düşürmemeye çalışacağım." .

0 yorum: